Loading color scheme

DTS 2009, TOURNAMENT 2 | MOUNTFIELD HK, HC DYNAMO PARDUBICE

DTS 2009, 12.10.2022
Hockey Talent Center, Telč

V rámci pokračování DTS jsme se dnes doma utkali s Dynamem Pardubice a Mountfieldem Hradec Králové. S oběma silnými soupeři jsme odehráli více než vyrovnaná utkání, Pardubice jsme dokonce dvakrát porazili!

1. zápas
ICE DRAGONS TELČ vs. HC DYNAMO PARDUBICE - 2:1, 5:3
Branky ID: 8. Chruslinski (Kachlíř), 12. Chruslinski (Kachlíř, Kadlec J.), 21. Kachlíř (Pánková), 22. David V. (Domkář), 25. Chruslinski (Pánková, Kachlíř), 25. Pánková (Kachlíř), 39. Kachlíř (Pánková)

2. zápas
ICE DRAGONS TELČ vs. MOUNTFIELD HRADEC KRÁLOVÉ - 0:1, 2:3
Branky ID: 27. Pánková (Rauš), 35. Pánková (Chruslinski)

Sestava ID:
Pittner, Pokorný (SKT) – Pařil “A“, Malena (TRE), Pokorný (TRE), Karel (HB), Kadlec J., Lingr, Vávrová – Chruslinski “C“, Kachlíř (HB), Pánková (SOB), Domkář (HB), Kružík (TRE), Doležal (TRE), Kadlec P. “A“, Roškota, Železný, David V., Rauš (HB), Ondráček

2022 10 09 foto2

Ohlasy Jaromíra Pytlíka po utkáních:

„Hodně jsme sestavu oproti minulému kolu obměnili a naší hře to prospělo. Opět byla k vidění úroveň o dva stupínky vyšší než v soutěži, kterou hrajeme. Samozřejmě tomu výrazně pomohli hráči a hráčky z venku, se kterými spolupracujeme. Bonusem je, že jsme dnes nasadili řadu mladších a dokonce 3 hráči akademie o 2 roky mladší ročníku 2011, kteří zvládli tuto úroveň velmi dobře. Kvalitní soupeři, hodně diváků, úžasná atmosféra. I když výsledky nejsou pro nás prioritou, jsem s nimi spokojen. Tyto zápasy mají velkou přidanou hodnotu pro hráče akademie, proto budeme v takové konfrontaci pokračovat…. a to i v mladších kategoriích.”