Loading color scheme

GAMEDAY 3: LEDEC N/SAZ VS. ICE DRAGONS | 09/25

Jako na rybníku (bez pauzy, úpravy a na vodě)!

Kvůli poruše rolby jsme nemohli v Ledči nad Sázavou nastoupit k soutěžním utkáním. Po domluvě se soupeřem odehráli alespoň mladší žáci neoficiální přátelský zápas na 3x20 minut a díky dobrému výkonu vezeme domů vítězství!

PŘÁTELSKÝ ZÁPAS MLADŠÍ ŽÁCI
HC LEDEČ NAD SÁZAVOU vs. ICE DRAGONS TELČ - 3:17 (0:6, 1:4, 2:7)
Branky ID: 10. Kelbl (Marek), 16. Kelbl, 18. Marek, 18. Kelbl (Šimánek, Střecha), 19. Šablaturová (Marek, David A.), 20. Loos (Marek), 25. Šimánek (Střecha), 27. Lingr (Loos, Šimánek), 33. Lingr, 39. Pytlík (Střecha, David A.), 43. Marek (TS), 47. Šablaturová, 50. David A., 52. Marek, 56. Lingr (TS), 57. Marek (TS), 59. Kelbl

 2022 09 25 foto2

Ohlasy Jaromíra Pytlíka po utkáních:

MŽ – „Mrzí mě, že se nemohlo hrát, rolba vinou poruchy vypustila všechnu vodu na led a ta dlouho mrzla, takže hřiště dlouho připomínalo spíše rybník po oblevě a i po zmrznutí podle toho led vypadal. Nedalo se nic dělat, čekali jsme zda se situace vyřeší a jsem rád alespoň za přátelský zápas mladších. Zápas byl dlouho vyrovnaný, soupeř byl silovější, avšak naše kombinace je unavovala. Hráče jsme po každých deseti minutách rotovali na postech, a tak si téměř všichni zahráli všude a zvládli to velmi dobře. Hráče je třeba rozvíjet, dnes si zkusili nové věci, o tom to dnes bylo a vše se povedlo, takže jsem spokojen. V týdnu máme nabitý program, doufám, že nás čekají herně úspěšné dny.”